På vår digitale Dye Sublimasjons printer produserer vi flagg, beachflagg – og bannerprodukter.  Printeren bruker en vannbasert toner med 8 farger som gir overlegen fargekvalitet.

 

Den printede fargen herdes før stoffet ferdiggjøres. Produksjonsformat er maks 200 cm i bredden, men vi syr sammen til større formater. Vi ferdiggjør etter ønske og behov med kantsøm, maljer, løpegang for stenger, renskåret eller borrelås. Ved produksjon av beachflagg leverer vi enten selve flaggene til dine eksisterende systemer, eller vi leverer flagg komplett med stang, kryssfot, vannring og strikk. Velg mellom vanlig beachflagg eller dråpeform. Systemet / stangen leveres i hendig bærebag. Jordskrue kjøpes separat.

 

Velg stoff til bannerprodukter etter bruksområde >>

Velg stoff til bannerprodukter etter bruksområde:


  • 120 g strikket polyester er best egnet for bannere, beachflagg, takheng og flagg som krever gjennomtrykk. Det blir lik farge på begge sider og motivet blir speilvendt på baksiden.
  • 120 g polyester Mesh Stoff er et lett med sterkt materiale med meget god luftgjennomstrømning. Materialet gir god gjennomtrykk på baksiden og er egnet for utendørs bannere, gjerdebannere, start- og målseil.
  • 205 g polyester Deco Style er best egnet til ensidige bannere, takheng, displayer, scenetepper og bakvegger.