På vår digitale Dye Sublimasjons printer produserer vi flagg, beachflagg – og bannerprodukter.  Printeren bruker en vannbasert toner med 8 farger som gir overlegen fargekvalitet.

 

Den printede fargen herdes før stoffet ferdiggjøres. Produksjonsformat er maks 200 cm i bredden, men vi syr sammen til større formater. Vi ferdiggjør etter ønske og behov med kantsøm, maljer, løpegang for stenger, renskåret eller borrelås. Ved produksjon av beachflagg leverer vi enten selve flaggene til dine eksisterende systemer, eller vi leverer flagg komplett med stang, kryssfot, vannring og strikk. Velg mellom vanlig beachflagg eller dråpeform. Systemet / stangen leveres i hendig bærebag. Jordskrue kjøpes separat.

 

Velg stoff til bannerprodukter etter bruksområde >>

Velg stoff til bannerprodukter etter bruksområde:


  • 120 g strikket polyester er best egnet for bannere, beachflagg, takheng og flagg som krever gjennomtrykk. Det blir lik farge på begge sider og motivet blir speilvendt på baksiden.
  • 120 g polyester Mesh Stoff er et lett med sterkt materiale med meget god luftgjennomstrømning. Materialet gir god gjennomtrykk på baksiden og er egnet for utendørs bannere, gjerdebannere, start- og målseil.
  • 205 g polyester Deco Style er best egnet til ensidige bannere, takheng, displayer, scenetepper og bakvegger.

 

Ferdiggjøring bannerprodukter >>

Ferdiggjøring av ulike bannerprodukter :


Ferdiggjøring tilpasses det enkelte produkt. Vi har ulike kantsømmer og forsterkninger. Vi fester maljer, snorer og flaggkroker. Løpeganger tilpasses og leveres med eller uten stenger. Vi syr borrelås og keder. Er det andre ønsker så prøver vi så langt som mulig å hjelpe med spesialsøm.

 

 

Systemer, stenger og tilbehør til Beachflagg >>

Systemer, stenger og tilbehør til Beachflagg :


Vi lagerfører 3 størrelser på systemer/stenger. Systemet kommer i hendig bærebag og inneholder stenger, kryssfot og vannring. Jordskrue og jordspyd kjøpes i tillegg.

 

Standard Fasong- Zoom Feather:

S- 64 x 186 cm                   M- 60 x 260 cm*              L- 94 x 337 cm                   XL- 103 x 383 cm

Dråpe fasong- Zoom Quill:

S-68 x 145 cm                    M- 70 x 210 cm*              L- 120 x 290 cm                XL-120 x 360 cm

*str M kan bestilles med noe lenger leveringstid.